Fullständig omdesign - Shopify

HIT THE HAYs hemsida

Koncept

Projektet med HIT THE HAY innebar att utforma en Shopify-butik som inte bara var fängslande och användarvänlig utan också perfekt återspeglade varumärkets kvalitet och stil inom premiumsegmentet för sängkläder. Målet var att skapa en webbplats som visar upp produkternas komfort och elegans genom en intuitiv och estetiskt tilltalande digital närvaro.

Arbetsprocessen

  1. Design och Atmosfär: Använde varma och välkomnande färgscheman för att skapa en inbjudande atmosfär och framhävde produkterna med högkvalitativa bilder.

  2. Användarupplevelse: Utvecklade en intuitiv webbplatsnavigering för att erbjuda en sömlös shoppingupplevelse.

  3. Visuell Berättelse: Skapade en engagerande visuell berättelse som lyfter fram varumärkets dedikation till en ultimat sömnupplevelse.

  4. Responsiv Design: Implementerade en mobilvänlig design för att garantera en konsistent och tillfredsställande användarupplevelse över alla enheter.

  5. Kodfri Utveckling: Använde en kodfri metod för en snabb och flexibel webbplatsutveckling.

Resultat

HIT THE HAY:s nya Shopify-butik är en triumf inom digital handel, som framgångsrikt kombinerar estetisk design med funktionell excellens. Webbplatsen fungerar som en inbjudande portal till märkets värld av lyxiga sängkläder, vilket ökar engagemanget och försäljningen genom en klar och tilltalande användarupplevelse.